Zorgpakket kleinvee

Als u schapen, geiten, minivarkens of ander hobbyvee heeft, of een kinder- of zorgboerderij heeft, dan is ons zorgpakket kleinvee misschien wel iets voor u!

Samen met u stellen wij een gezondheidskalender op, op maat gemaakt voor uw dieren. De dierenarts adviseert u wanneer en tegen welke ziektes u uw dieren kunt laten vaccineren; samen stelt u een plan op om eventuele wormen te bestrijden en bespreekt u onderwerpen zoals de voeding van uw dieren en het bekappen van de klauwtjes. De maanden waarin de dierenarts bij u langs komt worden vastgelegd op uw eigen gezondheidskalender. Zo weet u precies wanneer er wat gaat gebeuren.

Per jaar betaalt u een vast bedrag voor het maken en bijhouden van de gezondheidskalender (25 euro). Vervolgens krijgt u de bezoeken van de dierenarts voor een gereduceerd tarief; u krijgt hiermee 25% korting op het visitetarief vergeleken met de situatie zonder zorgpakket!

Hoeveel visites we inplannen hangt af van uw veestapel en wordt altijd in overleg met u gedaan. Gemiddeld komen we op 3 tot 4 visites per jaar. (Vaccinaties, verrichtingen, gebruikte materialen e.d. worden apart verrekend. Spoedvisites vallen uiteraard ook buiten het bestek van dit zorgpakket).

Als u belangstelling voor ons zorgpakket kleinvee heeft, laat het ons dan weten. Wij nemen dan contact met u op om een eerste afspraak te maken!