Zorgpakket kleinvee

Als u schapen, geiten, minivarkens of ander hobbyvee heeft, of een kinder- of zorgboerderij heeft, dan is ons zorgpakket kleinvee misschien wel iets voor u!

Het pakket bestaat uit vier bezoeken van uw dierenarts per jaar. Tijdens het eerste dierenartsbezoek stelt u samen met de dierenarts een gezondheidskalender op, op maat gemaakt voor uw dieren. De dierenarts adviseert u wanneer en tegen welke ziektes u uw dieren kunt laten vaccineren; samen stelt u een plan op om eventuele wormen te bestrijden en bespreekt u onderwerpen zoals de voeding van uw dieren en het bekappen van de klauwtjes. De maanden waarin de dierenarts bij u langs komt worden vastgelegd op uw eigen gezondheidskalender. Zo weet u precies wanneer er wat gaat gebeuren.

U betaalt voor dit pakket slechts 9,90 euro (incl. btw) per maand. Voor dit bedrag komen wij per jaar vier keer bij u langs. Dit vaste bedrag per maand dekt de kosten van de vier dierenartsbezoeken en de gezondheidskalender. Vaccinaties, verrichtingen, gebruikte materialen e.d. worden apart verrekend. Spoedvisites vallen uiteraard ook buiten het bestek van dit zorgpakket.

Als u belangstelling voor ons zorgpakket kleinvee heeft, laat het ons dan weten. Wij nemen dan contact met u op om een eerste afspraak te maken.