Dierenartsen DAP Steenbergen

René de Theije – Dierenarts

RenéRené komt oorspronkelijk uit Helmond en is na zijn afstuderen in 1984 direct werkzaam geworden bij onze praktijk. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de behandeling en bedrijfsbegeleiding van melkvee. René is geborgd rundveedierenarts. Daarnaast ziet u hem ook regelmatig tijdens een spreekuur op de dependances in Dinteloord, Willemstad en Fijnaart. Hobby’s: schaatsen, skeeleren en de schapenhouderij.


Sabrina Jansen – Dierenarts

Sabrina JansenSabrina, afkomstig uit Moerstraten, heeft na haar afstuderen in 1994 eerst in Zoetermeer gewerkt. In 1995 is ze het team van DAP Steenbergen komen versterken. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de paarden waarbij ze zich erg toegelegd heeft op de tandheelkunde. Sabrina is erkend paardendierenarts en geborgd rundveedierenarts. Daarnaast behandelt ze ook veel gezelschapsdieren. Ze is één van de vaste gezichten tijdens het spreekuur in Halsteren en houdt ook regelmatig spreekuur in Steenbergen. Hobby’s: paardrijden.


Marnix Snijder – Dierenarts

Marnix SnijderMarnix is geboren en getogen in het Twentse Enschede. Hij wist al van jongs af aan dat hij dierenarts wilde worden. Hij studeerde in 2009 af in Gent. Marnix werkt sinds die tijd bij onze praktijk en is met name bij de gezelschapsdieren te vinden. Daarnaast houdt hij zich bezig met de website, inkoop en de apotheek. Hobby’s: zijn jonge gezin, buitenleven, zeevissen, zijn honden en zwemmen.


Hanneke Mertens – Dierenarts

Hanneke MertensPer 1 juli 2012 is bij de Dierenartsenpraktijk Steenbergen Hanneke in dienst gekomen. De Brabantse heeft na haar afstuderen als dierenarts eerst 2 jaar in een gemengde praktijk in Ierland gewerkt en daarna 3 jaar aan de Universiteits Praktijk Landbouwhuisdieren van Utrecht. Daar hield zij zich vooral bezig met bedrijfsbegeleiding én nam tegelijk het praktische deel van de opleiding tot dierenarts voor haar rekening, door de co-assistenten mee de “echte praktijk” in te nemen. Ze behandelt bij ons het rundvee en is ook het aanspreekpunt voor het zorgpakket kleinvee. Hanneke heeft thuis naast een jong gezin, Vlaamse Kuddeschapen (zie foto), een paar pony’s, een hond, katten,… kortom een hele kinderboerderij!

 


Claudia Raats – van Gastel – Dierenarts

claudiaClaudia is opgegroeid in Kruisland. In 2000 is zij afgestudeerd in Utrecht en vervolgens heeft zij 6 jaar gewerkt in een gezelschapsdierenpraktijk in Spijkenisse. Daarna werkte ze 8 jaar in een  praktijk in Oud-Beijerland. Per 1 juli 2015 is ze in onze praktijk komen werken. Ze houdt zich uitsluitend met de gezelschapsdieren bezig houden . Haar hobby’s zijn haar gezin, haar hond, lezen en zwemmen.

 


Simone Zomer – Dierenarts

11059611_910519945653203_6234122039354366871_nPer 1 januari 2016 is Simone ons team komen versterken. Ze is in 2015 afgestudeerd in Gent in de optie gezelschapsdieren. Simone komt uit een echt dierenartsennest; zowel vader als moeder zijn ook dierenarts. Met al haar enthousiasme en passie voor het vak, is zij al heel snel een grote meerwaarde voor onze praktijk geworden. In haar vrije tijd is ze bezig met voltige te paard, loopt ze vaak hard (ze maakt de hele praktijk enthousiast voor de Roparun) en reist ze geregeld rond de wereld.

 

 


Esther Mondt – Dierenarts

esther

Esther is sinds juli 2016 bij onze kliniek werkzaam. Ze woont met haar man en 3 jonge dochters in Willemstad. Zij heeft hiervoor jaren met veel plezier in Rotterdam gewerkt, maar heeft nu voor onze kliniek gekozen. Wij zijn enorm blij dat wij mogen delen in haar kennis en kunde. Zij heeft zich vooral toegelegd op de kattengeneeskunde en volgt nu meerdere cursussen om zich verder te ontwikkelen in de orthopedie.

 


Harm Bout – Dierenarts

harm

Per 1 september 2016 werkt Harm bij ons. Harm is geboren en getogen op het eiland Tholen. Na afronding van zijn studie in 2011 aan de Universiteit van Utrecht is hij zijn carrière begonnen in de Brabantse Peel waar hij ruim 3 jaar met veel plezier heeft gewerkt. Begin 2015 heeft hij Nederland verruild voor Nieuw Zeeland waar hij een prachtige rondreis heeft gemaakt en 1 jaar werkzaam is geweest als dierenarts op grote rundvee- en schapenbedrijven. Nu dus weer terug in Nederland om zijn dierenartsen-avontuur op zijn geboortegrond voort te zetten. Hij is een grote aanwinst voor ons rundveeteam!


Patrick Kontzen – Dierenarts

Patrick is sinds september 2017 bij ons in dienst gekomen. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een gezelschapsdierenkliniek en -ziekenhuis in Rotterdam, waar hij ook samenwerkte met Esther. Hij woont samen met Lisette in Fijnaart en geniet daar dagelijks van de rust en ruimte, zijn katten en het buitenleven in zijn tuin. Groot interessegebied is de kattengeneeskunde.

Viktorija de Bakker – Ivanovaite – Dierenarts

Per 1 juni 2021 komt Viktorija ons team gezelschapsdieren versterken. Geboren in Litouwen, waar ze afgestudeerd is als all-round dierenarts, kwam ze in 2012 voor een uitwisselingsproject naar Nederland . Ze heeft toen haar grote liefde ontmoet en is in Steenbergen komen wonen. Ze heeft veel tijd geïnvesteerd in het leren van onze taal en is sinds een jaar als dierenarts aan het werk in Nederland.