Dierenartsen DAP Steenbergen

René de Theije – Dierenarts

RenéRené komt oorspronkelijk uit Helmond en is na zijn afstuderen in 1984 direct werkzaam geworden bij onze praktijk. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de behandeling en bedrijfsbegeleiding van melkvee. René is geborgd rundveedierenarts. Daarnaast ziet u hem ook regelmatig tijdens een spreekuur op de dependances in Dinteloord, Willemstad en Fijnaart. Hobby’s: schaatsen, skeeleren en de schapenhouderij.


Sabrina Jansen – Dierenarts

Sabrina JansenSabrina, afkomstig uit Moerstraten, heeft na haar afstuderen in 1994 eerst in Zoetermeer gewerkt. In 1995 is ze het team van DAP Steenbergen komen versterken. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de paarden waarbij ze zich erg toegelegd heeft op de tandheelkunde. Sabrina is erkend paardendierenarts en geborgd rundveedierenarts. Daarnaast behandelt ze ook veel gezelschapsdieren. Ze is één van de vaste gezichten tijdens het spreekuur in Halsteren en houdt ook regelmatig spreekuur in Steenbergen. Hobby’s: paardrijden.


Mirjam Seuren-Coppens – Dierenarts

Mirjam Seuren-CoppensMirjam is van oorsprong een Brabantse en is sinds haar afstuderen in 1987 werkzaam bij onze praktijk. Ze is één van de vaste gezichten tijdens de spreekuren in Halsteren. Ze heeft zich toegelegd op de orthopedie, vooral op de chirurgie van de knie. Daarnaast houdt zij zich tijdens het dekseizoen druk bezig met de gynaecologie van het paard. Hobby’s: tuinieren en het buitenleven.


Marnix Snijder – Dierenarts

Marnix SnijderMarnix is geboren en getogen in het Twentse Enschede. Hij wist al van jongs af aan dat hij dierenarts wilde worden en liep daarom al vaak met zijn dierenarts mee. Hij studeerde in 2009 af in Gent. Hij volgde de afstudeerrichting paard en daarnaast het keuzevak herkauwers. Marnix werkt sinds 2009 bij onze praktijk en is met name bij de gezelschapsdieren te vinden. Daarnaast houdt hij zich bezig met de website en de apotheek. Hobby’s: viool spelen, vissen, zijn honden en zwemmen.


Hanneke Mertens – Dierenarts

Hanneke MertensPer 1 juli 2012 is bij de Dierenartsenpraktijk Steenbergen Hanneke in dienst gekomen. De Brabantse heeft na haar afstuderen als dierenarts eerst 2 jaar in een gemengde praktijk in Ierland gewerkt en daarna 3 jaar aan de Universiteits Praktijk Landbouwhuisdieren van Utrecht. Daar hield zij zich vooral bezig met periodieke bedrijfsbezoeken én nam tegelijk het praktische deel van de opleiding tot dierenarts voor haar rekening, door de co-assistenten mee de “echte praktijk” in te nemen. Hanneke heeft thuis enkele Vlaamse Kuddeschapen (zie foto), een pony, een hond, een kat,… kortom een hele kinderboerderij!

 


Claudia Raats – van Gastel – Dierenarts

claudiaClaudia is opgegroeid in Kruisland. In 2000 is zij afgestudeerd in Utrecht en vervolgens heeft zij 6 jaar gewerkt in een gezelschapsdierenpraktijk in Spijkenisse. Daarna werkte ze 8 jaar in een  praktijk in Oud-Beijerland. Per 1 juli 2015 is ze in onze praktijk komen werken. Ze zal zich uitsluitend met de gezelschapsdieren bezig houden . Haar hobby’s zijn haar gezin, haar hond, lezen en zwemmen.

 


Simone Zomer – Dierenarts

11059611_910519945653203_6234122039354366871_nPer 1 januari 2016 is Simone ons team komen versterken. Ze is in 2015 afgestudeerd in Gent in de optie gezelschapsdieren. Simone komt uit een echt dierenartsennest; zowel vader als moeder zijn ook dierenarts. Met al haar enthousiasme en passie voor het vak, zijn wij ervan overtuigd dat zij zeer snel een grote meerwaarde voor onze praktijk zal vormen.

 

 


Esther Mondt – Dierenarts

esther

Esther is sinds juli 2016 bij onze kliniek werkzaam. Ze woont met haar man en 3 jonge dochters in Willemstad. Zij heeft hiervoor jaren met veel plezier in Rotterdam gewerkt, maar heeft nu voor onze kliniek gekozen. Wij zijn enorm blij dat wij mogen delen in haar kennis en kunde. Zij heeft zich vooral toegelegd op de kattengeneeskunde.

 


Harm Bout – Dierenarts

harm

Per 1 september 2016 werkt Harm bij ons. Harm is geboren en getogen op het eiland Tholen. Na afronding van zijn studie in 2011 aan de Universiteit van Utrecht is hij zijn carrière begonnen in de Brabantse Peel waar hij ruim 3 jaar met veel plezier heeft gewerkt. Begin 2015 heeft hij Nederland verruild voor Nieuw Zeeland waar hij een prachtige rondreis heeft gemaakt en 1 jaar werkzaam is geweest als dierenarts op grote rundvee- en schapenbedrijven. Sinds kort weer terug in Nederland om zijn dierenartsen-avontuur op zijn geboortegrond voort te zetten!


Patrick Kontzen – Dierenarts

Patrick is sinds september 2017 bij ons in dienst gekomen. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een gezelschapsdierenkliniek in Rotterdam, waar hij ook samenwerkte met Esther. Hij woont in Fijnaart en geniet daar dagelijks van de rust en ruimte, zijn katten en het buitenleven in zijn tuin.