Assistentes DAP Steenbergen

Lenie Bogers – Dierenartsassistente
Lenie BogersLenie is sinds 1981 werkzaam als dierenartsassistente in Steenbergen. Ze is voor vele van onze klanten dan ook een bekend gezicht. Haar werkzaamheden bestaan uit de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen en is daarnaast een van de vaste assistentes op de dependances Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: passief voetbal (trouwe supporter van haar zonen in het 1e van SC Welberg), carnaval en het gezins- en familieleven.


Jacqueline Bogers – Dierenartsassistente en administratief medewerkster
Jacqueline BogersJacqueline is al sinds 1987 als assistente werkzaam op onze praktijk. Verder houdt ze zich naast het veterinaire ook bezig met vele administratieve en managementtaken en is daardoor echt onmisbaar voor onze kliniek.  Hobby’s: tuinieren, wandelen, het buitenleven en haar katten.


Anita Knook – Dierenartsassistente
AnitaAnita is als assistente sinds 1994 werkzaam bij onze praktijk. Naast de allround taken die ze als assistente op de kliniek in Steenbergen vervult, houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen. Daarnaast is ze een van de vaste assistentes op de dependances in Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: haar twee honden.


Helma Vissers – Paraveterinair
Helma VissersHelma is als paraveterinair werkzaam bij onze praktijk sinds 1999. Naast de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen en het junior care programma. Dit is een één-op-één begeleiding van puppy’s tijdens het eerste levensjaar. Daarnaast is Helma een van onze diabetesconsultenten. Ook zij is een van de vaste assistentes op de dependances in Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: koken, haar twee honden en twee katten.


Miranda Kole – Paraveterinair
Miranda KolenMiranda is sinds 1995 als assistente werkzaam bij onze praktijk. Naast de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen, het junior care programma voor pups en gewichtsbegeleiding van honden en katten. Hobby’s: skeeleren, skiën, lezen en op vakantie gaan.


Marieke Kuijlen – Paraveterinair
Marieke KuijlenMarieke is sinds 2000 als assistente op invalbasis verbonden aan de praktijk. Ze vervult dan hoofdzakelijk allround taken op de kliniek in Steenbergen. Daarnaast geeft ze les aan aan het MBO voor paraveterinairen. Ze is de trotse moeder van 4 kinderen. Hobby’s: paardrijden en haar 2 katten.


Tessa Simons – Dierenartsassistente
Tessa SimonsTessa is assistente op onze vestiging in Halsteren.  Verder werkt ze als gediplomeerd verzorgende bij Zorgboerderij De Ruige Velden in Lepelstraat. Hobby’s: haar eigen dieren en het familieleven.


Sarina Dorst – Heyboer – Dierenartsassistente

sarinaSarina is een bekend gezicht in onze vestiging in Poortvliet. Al 30 jaar was zij daar de vaste assistente van dierenarts Brons. Nadat wij de praktijk van Brons over hebben genomen, waren wij erg blij dat wij op de kennis en ervaring van Sarina mochten blijven rekenen: ze vond het erg leuk om voor ons te komen werken. Naast assistente heeft Sarina het enorm druk met al haar vee. Ze heeft namelijk een drukke boerderij met honderden schapen en een flinke toom kalfjes. Daarnaast heeft zij nog 5 Border Collies, pony’s, geiten,…. Kortom, voor Sarina zitten er altijd te weinig uren in een dag.


Tessa de Jong – Paraveterinair

Tessa is in 2015 afgestudeerd als paraveterinair. Haar passie voor dieren en het vak straalt er van af. Sinds mei 2018 is ze ons team komen versterken, waarbij zij geniet van het feit dat geen één dag hetzelfde is. In haar vrije tijd verzorgt ze haar paarden en gaat graag op reis.


Tamara Heijdenrijk-Batenburg – Paraveterinair

Na 14 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Hellevoetsluis, is Tamara verhuisd naar de rust van het Brabantse platte land. In onze praktijk is zij naast all-round paraveterinair ook verantwoordelijk voor het contact met, en advisering over, veterinaire voedingen. Ook verzorgt zij Vacci-checks en puppybegeleiding. In haar vrije tijd geniet ze met man en zoon van de paarden aan huis, kookt ze graag, gaat ze graag op reis of lekker uit eten.

 


Amy den Boer – Paraveterinair

Amy werkt sinds 2018 bij onze kliniek nadat zij erg beviel tijdens haar stage bij onze praktijk. Daarnaast is zij gediplomeerd honden- en kattentrimster en als zodanig helpt ze dieren bij ons in de kliniek weer aan een mooie vacht. In haar vrije tijd is zij op het water te vinden met haar waterscooter en heeft thuis een kleine kinderboerderij aan beestjes.


Johanny Rockx – Paraveterinair

Johanny heeft in het verleden 15 jaar als dierenartsassistente gewerkt in Roosendaal, waarna zij even lang bij een dierenspeciaalzaak heeft gewerkt. Maar toen zij bij ons een vacature zag staan, kroop het bloed waar het niet gaan kon en is zij weer terug in de dierenkliniek gaan werken. Thuis heeft zij als hobby enkele schapen.


Carmen de Boer – Paraveterinair

Carmen is geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Na een verhuizing naar de Kruislandse polder, heeft ze bij onze kliniek gesolliciteerd. Ze is een zeer ervaren paraveterinair, waardoor ze een grote aanvulling voor het team is.


Nienke Heijkoop – Paraveterinair

Nienke is tijdens haar stage zo goed bevallen, dat wij heel blij zijn dat zij na het behalen van haar diploma meteen bij ons is komen werken.


Aafke Buijs – Administratie
Aafke is als administratief medewerkster werkzaam bij onze praktijk sinds 2000. Hobby’s: zeilen, tuinieren en het buitenleven.