Assistentes DAP Steenbergen

Lenie Bogers – Dierenartsassistente
Lenie BogersLenie is sinds 1981 werkzaam als dierenartsassistente in Steenbergen. Ze is voor vele van onze klanten dan ook een bekend gezicht. Haar werkzaamheden bestaan uit de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen en is daarnaast een van de vaste assistentes op de dependances Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: passief voetbal (trouwe supporter van haar zonen in het 1e van SC Welberg), carnaval en het gezins- en familieleven.


Jacqueline Bogers – Dierenartsassistente en administratief medewerkster
Jacqueline BogersJacqueline is al sinds 1987 als assistente werkzaam op onze praktijk. Verder houdt ze zich bezig met vele veterinaire, administratieve taken.  Hobby’s: tuinieren, wandelen, het buitenleven en haar katten.


Marianne Ooms – Dierenartsassistente

MariMarianne Oomsanne is sinds 1992 werkzaam bij onze praktijk. Haar werkzaamheden bestaan uit de allround taken als assistente op de kliniek in Steenbergen. Marianne helpt ook al jaren bij het beheer van onze website. Ze verzorgt ook de rondleidingen voor de basisscholen en voor andere groepen. Haar hobby: tennis.


Anita Knook – Dierenartsassistente
AnitaAnita is als assistente sinds 1994 werkzaam bij onze praktijk. Naast de allround taken die ze als assistente op de kliniek in Steenbergen vervult, houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen. Daarnaast is ze een van de vaste assistentes op de dependances in Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: haar twee honden.


Helma Vissers – Dierenartsassistente
Helma VissersHelma is als paraveterinair werkzaam bij onze praktijk sinds 1999. Naast de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen en het junior care programma. Dit is een één-op-één begeleiding van puppy’s tijdens het eerste levensjaar. Daarnaast is Helma een van onze diabetesconsultenten. Ook zij is een van de vaste assistentes op de dependances in Dinteloord, Fijnaart en Willemstad. Hobby’s: koken, haar twee honden en twee katten.


Miranda Kole – Dierenartsassistente
Miranda KolenMiranda is sinds 1995 als assistente werkzaam bij onze praktijk. Naast de allround taken als assistent op de kliniek in Steenbergen houdt zij zich bezig met de puppy-informatie-middagen, het junior care programma voor pups en gewichtsbegeleiding van honden en katten. Hobby’s: skeeleren, skiën, lezen en op vakantie gaan.


Herma van de Beek – Dierenartsassistente
Herma van de BeekHerma is sinds 2003 werkzaam bij de praktijk. Zij vervult hoofdzakelijk allround taken als assistent op de dependance in Halsteren. Maar ook in Steenbergen komt u haar af en toe tegen. Hobby’s: zeilen, (berg)wandelen en haar eigen hond en kat.


Marieke Kuijlen – Dierenartsassistente
Marieke KuijlenMarieke is sinds 2000 als assistente op invalbasis verbonden aan de praktijk. Ze vervult dan hoofdzakelijk allround taken op de kliniek in Steenbergen. Ze is, naast haar prachtzoon, sinds kort ook de trotse moeder van wolk van een dochter. Hobby’s: paardrijden en haar 2 katten.


Tessa Simons – Dierenartsassistente
Tessa SimonsTessa is assistente op vrijdagmorgen in Halsteren. Ze is ook op invalbasis verbonden aan de praktijk. Verder werkt ze als gediplomeerd verzorgende bij Zorgboerderij De Ruige Velden in Lepelstraat. Hobby’s: haar eigen dieren en het familieleven.


Ingrid de Ronde – Dierenartsassistente
IngridIngrid werkt  sinds 1 juni 2013 met veel plezier op de praktijk in Steenbergen. In haar vrije tijd is ze, met haar man en drie zonen, vaak te vinden in de tuin, bij de dieren in en om het huis of met de hond in het bos. Hobby’s: zingen.


Vera Lens – Havermans – Dierenartsassistente

Vera is onze vaste assistente voor de vestiging in Tholen. Zij werkte voorheen voor onze collega Brons en is na de overname van zijn praktijk bij ons blijven werken. Naast een baan als dierenartsassistente, werkt Vera ook bij een tandtechnicus in Bergen op Zoom. Vera gaat vaak wandelen, zwemmen en geregeld een dagje weg in eigen land.


Sarina Dorst – Heyboer – Dierenartsassistente

sarina

Sarina is een bekend gezicht in onze vestiging in Poortvliet. Al 30 jaar was zij daar de vaste assistente van dierenarts Brons. Nadat wij de praktijk van Brons over hebben genomen, waren wij erg blij dat wij op de kennis en ervaring van Sarina mochten blijven rekenen: ze vond het erg leuk om voor ons te komen werken. Naast assistente heeft Sarina het enorm druk met al haar vee. Ze heeft namelijk een drukke boerderij met vleeskoeien, honderden schapen en een flinke toom melkvee kalfjes. Daarnaast heeft zij nog 5 Border Collies, pony’s, geiten,…. Kortom, voor Sarina zitten er altijd te weinig uren in een dag.


Irina Geluk – Klosinski – Dierenartsassistente

irinaNa 6 jaar te hebben gewerkt in een gezelschapsdierenkliniek in Oud-Beijerland, waar ze ook geboren en getogen is, verhuisde Irina naar het stadje Tholen. Toen heeft ze eerst een jaar in Roosendaal gewerkt om vanaf 2016 ons team te komen versterken. Haar ervaring en opgewekte humeur zijn een rijke aanvulling voor ons team. Irina is een van onze diabetesconsulenten. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond, sport ze veel met haar vriendinnen en gaat ze geregeld een gezellig avondje uit.


Tessa de Jong – Dierenartsassistente

 


Tamara Heijdenrijk-Batenburg – Dierenartsassistente

Na 14 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Hellevoetsluis, is Tamara verhuisd naar de rust van het Brabantse platte land. In onze praktijk is zij naast all-round paraveterinair ook verantwoordelijk voor het contact met, en advisering over, veterinaire voedingen. In haar vrije tijd geniet ze met man en zoon van de paarden aan huis, kookt ze graag, gaat ze graag op reis of lekker uit eten.

 


Amy den Boer – Dierenartsassistente

 


Aafke Buijs – Administratie
Aafke is als administratief medewerkster werkzaam bij onze praktijk sinds 2000. Hobby’s: zeilen, hardlopen en het buitenleven.