Nieuwsbrief maart 2012

Konijnenspreekuren:

In april houden wij elke dinsdag- en woensdagmiddag weer speciale konijnenspreekuren. U kunt dan tegen een goedkoper tarief uw konijn laten enten. Wij controleren meteen het gebit en de nageltjes van uw konijn.

Vanaf dit jaar gebruiken wij een nieuw vaccin. Daardoor hoeft u uw konijn vanaf nu nog maar 1x per jaar te laten vaccineren. Dat betekent minder stress voor uw konijn. Het is op jaarbasis ook nog eens goedkoper dan voorheen en u maakt slechts 1x transportkosten. Voor een afspraak belt u 0167-565945. De konijnenspreekuren worden alleen op afspraak in Steenbergen gehouden.

Open dag i.v.m. 25-jarig jubileum

Onze dierenkliniek bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit te vieren zijn er meerdere activiteiten gepland. Klik hier voor meer informatie.

Enkele activiteiten die u daar vindt:
Paardenstrandrit, kleurplatenwedstrijd, feestavond voor veehouders, speurfietstocht,…

 

Teken alweer actief

Helaas zijn de teken in ons land alweer actief geworden. Het voorjaarsweer van de komende 2 weken zal dit nog verergeren. Daarom waarschuwen wij u alvast en adviseren u om uw hond en/of kat dagelijks goed op teken te controleren. Preventief behandelen is uiteraard ook erg verstandig. Teken kunnen enkele heel vervelende ziektes overbrengen, zoals de ziekte van Lyme en ook Babesiose komt in West-Brabant voor. Zie ook tekenradar.nl

 

Rhinopneumonie bij paarden

Eind februari is er in Nederland een uitbraak geweest van Rhino, een gevaarlijke virusziekte bij paarden. Meer info leest u hier >>>

 

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief maandelijks per email ontvangen?

Geef uw emailadres dan aan ons door op de lijst aan de balie, per telefoon of vul uw email in op het bijbehorend bericht.