Puppy informatiemiddag (gratis)

Een gratis educatieve presentatie op onze praktijk over de meest voorkomende vragen en handige tips bij het opvoeden/houden van een pup.

Waar en hoe vaak wordt de puppy informatiemiddag gehouden?

Onze praktijk nodigt u graag uit voor deze informatieve middag. Het wordt doorgaands op zaterdag gehouden, op onze hoofdvestiging in Steenbergen. Want of het nu voor u de eerste hond is of dat u al (vele) jaren honden houdt: wij zullen u zeker nieuwe informatie kunnen verstrekken of kunnen voorzien van nuttige tips. Wij volgen zelf regelmatig nascholingen en houden u hiermee op de hoogte van de meest recente kennis. Aan het eind van de lezing krijgt u een verrassingspakket mee, speciaal samengesteld voor uw hond.

Welke onderdelen komen er ter sprake?

  • Preventieve gezondheidszorg: het hoe en waarom van vaccineren, preventie van ongewenste gasten zoals wormen, vlooien en teken.
  • Wat te doen als u met vakantie gaat (verplichte vaccinaties, hartwormpreventie, ziekten als Leishmania en Babesiosis).
  • Informatieve over castreren en steriliseren.
  • De beste verzorging van het gebit, huid, vacht en oren.
  • Voeding, groei en gepaste beweging.
  • Ziekteverzekering.
  • Gedrag: socialiseren, trainingen, interpretatie en nog veel meer.

Wie nodigen wij hiervoor uit?

Elke puppy eigenaar is welkom. Maar ook eigenaren van oudere honden zullen zeker veel informatie krijgen die zeer welkom en bruikbaar is voor het oplossen en voorkomen van narigheid bij hun volwassen hond.

Wat zijn de kosten?

Voor zowel cliënten als niet-cliënten van onze praktijk is het een gratis service.

Hoe geef ik me op?

Wij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Dan staan er een stoel en koffie/thee voor u klaar. U kunt zich telefonisch opgeven op ons bekende nummer 0167-565945. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Miranda, Anita of Helma.