Puppy-checks eerste levensjaar

Naast de gratis puppy informatiemiddag en een kostenloze controle van uw nieuwe pup na aankoop, kunt u zich ook opgeven voor een puppy-check.

Dit is een één-op-één begeleiding van u met uw pup bij een van onze ervaren paraveterinairen. De begeleiding bestaat uit 8 consulten, namelijk op 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 12 maanden ouderdom. Het eerste levensjaar is dé aller belangrijkste periode in het leven van uw pup. Socialisering, groei, ziektebestrijding, voeding, wisselen van de tanden, enz. komen allemaal aan bod in deze puppy-checks. Tevens went uw pup aan de dierenarts en merkt dat het hier ook erg leuk kan zijn. Wanneer het nodig is, kan de assistente altijd even een dierenarts te hulp vragen tijdens deze checks. Alle gegevens van uw pup worden bijgehouden in een persoonlijk “groeiboek”.

De kosten:

Deze service is bedoeld voor ons eigen cliënteel. Het eerste consult bieden wij u gratis aan ter kennismaking. Indien u graag terug wil komen, vragen wij voor de rest van de gehele begeleiding een bescheiden bijdrage van 80,- Euro.

Bij interesse kunt u contact opnemen met 0167-565945.